Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 8. maj 2015

Yoghurtmarineret ovnbagt kylling med herlig salat af citronmarineret æble, rosiner, feta og nødder

Jeg synes, at det er rigtig sjovt at eksperimentere med forskellige krydderier - nogle gange går det godt, andre gange mindre godt. Denne gang gik det rigtig godt. Inspireret af det indiske køkken blandede jeg det i yoghurt og marinerede kyllingfileter i blandingen. Supergod smag.

Som salat valgte jeg en frisk salat på citronmarinerede æbler, rosiner og nødder, som blev toppet med Kirks fetaost. Fantastisk salat, som var et rigtig godt match til den lidt stærkt krydrede kylling.

Alle råvarer er økologiske.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingfileter
2 dl yoghurt naturel
1 tsk spidskommen
1/4 tsk cayennepeber
Havsalt
Friskkværnet peber
2 æbler, skåret i tynde både
1 citron, saften og fintrevet skal
1 spsk æblecidereddike
1 stor håndfuld hasselnødder
1 stor håndfuld rosiner
3 spsk olivenolie
1 god fetaost


Sådan gør du:


1) Bland yoghurt, spidskommen, cayennepeber, salt og peber sammen, og kom i en stor frysepose sammen med kyllingfileterne. Slå knude på posen og knid godt rund, så fileterne bliver godt smurt ind i marinaden. Lad stå i køleskabet i ca. 2 timer
2) Marinèr æblerne og rosiner i citron og æblecidereddike. Lad stå i køleskabet i ca. 2 timer
3) Varm ovnen op til 180 grader og kom kyllingfileterne i ovnen i ca. 40 minutter - alt efter størrelse
4) Bland hasselnødder og olivenolie i de marinerede æbler og rosiner
5) Anret kyllingfilet og æblesalaten på en tallerken. Top med fetaosten og friskværnet peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar