Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 7. maj 2015

Salat på rucola, grillede asparges og parmasan

Mmmmm når jeg spiser denne her salat, drømmer jeg tilbage til Italien. Salaten er er så enkelt, og alligevel  så smagfuld. Vi serverede salaten til en T-bone steak - et perfekt match.

Salaten passer fint til de fleste slags kød, men jeg synes nu, at den kommer mest til sin ret, når den serveres til en god, grillet steak eller bøf. Perfekt til sommerens grillmenu.

Alle råvarer, som vi bruger, er økologiske.Det skal du bruge:


(4 personer)

100 g rucola
300 g grønne asparges
1 stor håndfuld basilikum
40 g pinjekerner
75 g parmasan
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 tsk honning
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen.
2) Rist pinjekernerne gyldne
3) Knæk stokkene af aspargesene og grill dem på en grillpande eller grillen. Pas på de ikke får for meget - der skal stadig være bid i dem
4) Hak basilikum fint
5) Brug en kartoffelskræller til at lave parmasanflager
6) Skyl rucolaen og vend den i dressingen. Anret på fad eller tallerkener
7) Fordel aspargesene over salaten, og top med basilikum, pinjekerner og parmasan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar