Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 6. maj 2015

Den lækreste gulerodssalat med vanilje og kanel

Denne her gulerodssalat smager helt vidunderlig, og er perfekt tilbehør til paneret rødspætte. Umiddelbart skulle man jo ikke synes, at vanilje og kanel hører til i en gulerodssalat - men det giver en felt fantastisk pift til den ellers lidt kedelige, traditionelle måde at lave gulerodssalat på.

Opskriften på gulerodssalaten har jeg fundet i Oscar Umahro Cadogans"Køkkenrevolution for hele familien". Jeg elsker den måde, som Oscar Umahro Cadogan leger med krydderierne og får nogle helt uventede smagsnuancer frem. Gulerodssalaten er ingen undtagelse, og jeg kan kun anbefale at prøve den. I øvrig bliver salaten nærmest kun bedre efter et døgnstid i køleskabet - så husk at lave en ordentlig portion, så der er til frokostsalat til familien dagen efter.

Anbefaler at salaten laves på udelukkende økologiske råvarer.

Det skal du bruge:


(4 personer)

300 g gulerødder, groftrevet på et råkostjern
1 citron, saft samt fintrevet skal
2 spsk rapsolie
1 dl mørke rosiner
1 dl mandler
1/2 tsk stødt kanel
1 knivspids vaniljepulver

Sådan gør du:


Riv gulerødderne og vend dem sammen med resten af ingredienserne, og VUPTI den lækreste gulerodssalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar