Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 11. april 2015

Spicy guacamole på Skyr

Lørdag aften skal der hygges og gerne med nogle lækre snacks. Lige nu er vi inde i en periode, hvor vi forsøger at smide et par kilo, og derfor skal vores lørdagssnacks også være relativ sunde.

Ristet rugbrød vendt i lidt olie og salt er et sundere alternativ til chips, og de smager fantastisk - og med denne her guacamoledip, så er det absolut et fuldværdigt alternativ.Det skal du bruge:


3 avokadoer, skåret i mindre stykker
1 dl Skyr
2 fed hvidløg, grofthakket
1 rød chili, grofthakket
1 tsk akaciehonning (kan udelades)
Havsalt 
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Grovhak hvidløg og chili, og skære avokadoerne i mindre stykker
2) Kom alle ingredienser i en høj beholder, f.eks. et litermål, og blend det hele sammen med en stavblender
3) Servèr i glas eller skål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar