Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 8. april 2015

Asiatisk inspireret mango-avokadosalat med lime, sesam og chili

Denne her asiatisk inspireret salat smager helt himmelsk. Råvarerne går supergodt sammen og dressingen er helt vidunderlig til. Der appelleres til en masse smagssanser - og her får man virklig både det salte, det søde, det syrlige og det stærke.

Salaten går rigtig godt til oksekød, som eventuel marineres i en asiatisk marinade. Absolut en af mine favoritsalater, som varmt kan anbefales.Det skal du bruge:


(4 personer)

1 mango, skåret i tern
1/2 kinakålshoved, fint hakket
1 stor hjertesalt, groft skåret
1 stor rød chili, finthakket
1/2 agurk, skåret i små tern
2-3 avokadoer, skåret i tern
Saften fra 1 limefrugt
3 spsk sesamolie
1 spsk sojasauce
1 spsk fiskesauce
1 spsk rørsukker
1 tsk frisk ingefær, fintrevet
2 fed hvidløg, presset
2 spsk sesamfrø

Sådan gør du:


1) Start med at blande dressingen med sesamolie, sojasauce, rørsukker, ingefær, hvidløg og sesamfrø
2) Bland herefter de resterende ingredienser sammen til en salat
3) Vend dressingen i salaten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar