Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 19. februar 2015

BABYFOOD: Havtaske på gulerodsmos og ærtemos (glutenfri, sukkerfri og uden mælk)

Luksusspise for babyer...det må man vidst sige, at havtaske er. Det var hvad menuen stod på hos tvillingerne i går til frokost. Vi havde fået havtaske til middag aftenen før, og jeg havde da skåret et lille stykke af fisken fra til de små. Jeg dampede fisken, da jeg lavede aftenmaden aftenen før og opbevarede det i køleskabet til i dag. Kødet skulle så bare varmes op til frokost.

Både ærte- og gulerodsmos havde jeg lavet for noget tid siden og haft frosset ned, så det var bare at tø op og så havde jeg en færdig lækker frokost til ungerne.

Tallerkenen blev tømt..., så havtaske er godkendt, og tvillingerne en madoplevelse rigere.


Det skal du bruge:


(1 portion)


Ca 20 g havtaskekød
1/2 dl frosne ærter, - økologisk, hvis du har mulighed for det
2 gulerødder, økologiske
2 tsk rapsolie
Eventuel modersmælkserstatningspulver eller brystmælk

Sådan gør du:


1) Havtaskestykket dampes i en si i en gryde under låg i ca. 20 minutter
2) Herefter moses kødet med en gaffel
3) Ærterne dampes tilsvarende i en si i en gryde under låg i ca. 10 minutter, og det samme gør du med gulerødderne
4) Mos gulerødder og ærter til mos hver for sag, og tilsæt olie. Når mosen er kølet lidt af, kan du eventuel tilsætte modersmælkerstatningen eller brystmælken
5) Servèr mosen adskilt, så baby kan "lagre" smagen af de forskellige råvare. Top med fisken

Ingen kommentarer:

Send en kommentar