Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 4. august 2014

Tzatziki

Lørdag var det min mand som stod for madlavningen, og den stod på grillet lammesteak, grillet hele majs med smør og salt samt tzatziki. Enkelt og lidt rustikt, men det smagte lige som man forbinder det med et rigtig sommergrillmåltid.

Tzatziki er græsk, og laves bedst med græsk youghurt, men alle slags yoghurter kan i princippet bruges - ønsker du en lidt lettere udgave, kan du vælge at lave den på græsk youghurt med lav fedtprocent. Med denne her opskrift får du den - efter min mening - bedste tzatziki.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 dl græsk yoghurt
1 hel agurk
1-2 fed hvidløg
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Kom yoghurten op i et kaffefilter og lad det "dryppe af" i ca en halv time
2) Riv agurken groft med et rivejern og drys med salt, så vandet trækkes ud
3) Vrid eller pres herefter den revne agurk, så vandet bliver filtreret fra
4) Bland den drænede yoghurt sammen med agurken og revet hvidløg, og smag til med salt og peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar