Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 8. august 2014

Perlerugssalat med citron, tørrede frugter og nødder

Den smager altså absolut skøn den her perlerugssalat. Det er ikke så ofte, jeg bruger perlerug i min madlavning, hvilket jeg må gør noget ved, for det er er et supergodt alternativ til de hvid ris og risotto.


Jeg serverede perlerugssalaten til svinekoteletter, men den er god til stort set alt - f.eks. lammekoteletter og kylling.

Det skal du bruge:


(4 personer)

100 g dadler, hakkede
100 g abrikoser, hakkede
100 g mandler, ristede og hakkede
100 g saltede pistacienødder, hakkede
2-3 forårsløg, hakket
1 stor håndfuld frisk mynte, hakket
1 usprøjtet citron, både saft og skal
2 dl perlerug
2 spsk æblecidereddike
3 spsk koldpresset rapsolie
Havsalt
Friskpresset peber

Sådan gør du:


1) Perlerugen skal skylles og herefter koges i letsaltet vand. Følg anvisningerne på pakken
2) Hæld vandet fra og lad perlerugen dryppe af over en si
3) Bland citronsaft, cigtronskal, eddike og olie
4) Vend dressingen i perlerugen sammen med resten af ingredienserne og smag til med salt og peber
5) Kom i små skåle, pres let og vend skålene ud på portionstallerkerne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar