Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

tirsdag den 5. august 2014

Pandestegt ørredfilet med råkostsalat på rødbede, æble, appelsin og mandler

Det bliver næsten ikke sundere...., og så smager det faktisk rigtig godt. Råkost kan laves i mange varianter og er rigtig godt for blandt andet tarmsystemet. Lav eventuel en ekstra stor portion, så der er til frokost næste dag.

Vi serverede denne lækre råkostsalat til ørred i går, og det kan godt anbefales som sund, let og lækkert hverdagsmad. Køb ørreden udbenet, således du ikke selv skal stå og fedte med det - det kan godt give et mindre nervesammenbrud, hvis man ikke har helt styr på det.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 ørredfileter
1/2 kg rødbeder
2 æbler
6 appelsiner
150 g mandler
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie

Sådan gør du:


1) Rødbederne skrælles og rives på et groft rivejern. Riv også æblerne på det grove rivejern
2) Skræl appelsinerne og skær dem i skiver
3) Rist mandlerne på en varm pande og hak dem herefter
4) Bland rødbeder, appelsin og æbler sammen
5) Steg ørredfileterne på panden i lidt olie og krydr med salt og peber
6) Server ørredefileten til råkostsalaten drysset med de hakkede mandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar