Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 1. august 2014

Fetasalat med masser af grønt

Endnu en skøn salat, som her til aften blev serveret til grillet kylling. Fennikel giver salaten en god lakridsagtig smag, og går rigtig godt sammen med kålen og persillen.

Ud over til kylling passer salaten også rigtig godt til fisk og lam.



Det skal du bruge:


(4 personer)

1 fennikel
1/2 spidskål
1 stort bundt bredbladet persille
1 hjertesalat
2 rødløg
ca 8 champignons
1 pakke græsk fetaost
1/2 citron
1 tsk balsamicoeddike
1 tsk soja
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:


1) Gør fennikel og spidskål rene. Skær dem i tynde skiver og drys med lidt salt. Lad det trække i 15 minutters tid
2) Skyl persille og hak groft
3) Skyl salat og skær groft
4) Skær rødløgene og champignon i tynde skiver
5) Rør dressing sammen af citron, balsamico, soja og olivenolie. Smag til med salt og peber
6) Bland alt det grønne og champignons sammen med dressingen
7) Kom salaten i en skål og slut af med at drysse med smuldret fetaost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar