Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 8. maj 2014

Skøn, kold linsesalat med feta, tomat, løg og avokado

Jeg bliver i afdelingen for koldt tilbehør i disse dage - i går stod den så på kold linsesalat. Jeg elsker grønne linser i alle variationer, og som kolde går de rigtig godt sammen med andre grøntsager til en skøn, sund salat. Linser er rigtig sund kost, som både er mættende og kalorilette pga. højt indhold af protein. De kan derfor hjælpe dig til at holde vægten - eller som det er aktuelt hos mig pt med svangerskabsdiabetes: - at holde blodsukkeret stabilt.

Servèr denne kolde linsesalat til f.eks. grillet kylling - eller nyd salaten alene til f.eks. frokost.Det skal du bruge:


(4 personer)

4 dl grønne linser fra Puy
6-8 cherrytomater, skåret i halve
1 plade god græsk fetaost, skåret i små tern
1 stort rødløg, finthakket
1 stor avokado, skåret i små tern
4 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Skyl først linserne i koldt vand og kog dem herefter i letsaltet vand i ca. 25 minutter. Det er vigtig at de ikke bliver udkogte, men stadig har bid
2) Når linserne er færdigkogte, skyldes de med det samme under koldt vand
3) Bland feta, tomater, rødløg og avokado sammen med linserne
4) Rør dressingen sammen af olie, balsamico, salt og peber og bland den godt i den kolde linsesalat
5) Salaten er nu klar til servering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar