Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 19. maj 2014

Salat på grillede asparges, citron og krydderurter

Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson.

Salaten med det friske touch af citron egner sig rigtig godt til fiskeretter, men den var nu også superdejlig til den oksesteak, som vi grillede og nød til.

Lav eventuel en ekstra stor portion, så har du til en lækker frokostsalat dagen efter.


Det skal du bruge:


(4 personer)

1 citron
1-2 bundt friske grønne asparges
4-6 blommetomater, delt i kvarte
2 spsk kapers
1 spsk citronolie
1 bundt kruspersille, finthakket
1 bundt basilikum, finthakket
75 g parmesan, høvlet med en kartoffelskralder i flager
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Knæk bunden af aspargesene ved roden og ca. et par cm op
2) Grill de grønne asparges på en grillepande eller på grillen, og skær dem i skrå skiver af ca. 2 cm længde
3) Vend de grilles asparges sammen med citronsaft, tomater, kapers og citronolie
4) Krydr med salt og peber og tilsæt krydderurterne og til sidst osten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar