Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 7. maj 2014

Blandede salater med friske jordbær, melon og fetaost

Et sikkert tegn på foråret og sommerens komme er, at jeg bliver bidt af at afprøve og kreere lækre salater i alle afskygninger og variationer. Selv om det i disse dage er lidt gråt og regnfuldt her i Nesbru, så skruer en farverig og velsmagende salat op for humøret og forventningerne til varme og solrige dage. 

Kombinationen af frugt, salat/grøntsager og ost er et stort hit hos mig i øjeblikket, og denne salat er ingen undtagelse. Den smager simpelthen vidunderlig og egner sig rigtig godt til grillmad, eller bare et stykke kyllingbryst eller godt stykke oksekød. Prøv den - du fortryder det helt sikkert ikke.

Det skal du bruge:


(4 personer)

Blandede salater (omkring 100 g)
1 1/2 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 håndfuld kørvel, finthakket
1 galiamelon, skåret i tern
1 plade græsk fetaost, skåret i tern
200 g friske jordbær, skåret i tern
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Bland olivenolie, balsamico og peber til en dressing
2) Bland resten af ingredienserne i en skål til en farverig salat
3) Vend olie-eddikedressingen i salaten lige før servering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar