Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 3. april 2014

Smoothie med kiwi og banan toppet med mysli

En super, dejlig og mættende smoothie at starte dagen med. En absolut favorit, når det kommer til smoothies - og så kan jeg rigtig godt lide at toppe med lidt mysli. Ved at toppe med musli om morgenen kan jeg faktisk nøjes med en god mættende smoothie til morgenmad.

Til 2 glas af denne smoothie skal du bruge:

2 modne bananer
2 store kiwifrugter
4 dl youghurt naturel, gerne med lav fedtprocent
1-2 spsk honning
Mysli til topping

Blend det hele med undtagelse af myslien. Tilsæt eventuel et par isterninger og top med mysli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar