Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 4. april 2014

Pastasalat med pasta conchiglie, kylling, masser af grønt og sennepsdressing


Wauw....Dette er en topscorer blandt pastasalater - ikke bare smager den fantastisk, men den er også så flot at se på med alle dens friske farver. Pastasalaten er ideelt til mange formål - til madpakken, til buffet eller til en let aftensmad, som vi brugte den til i går aftes. Lav rigeligt af den, for den får hurtigt ben at gå på, fordi den simpelthen smager så godt. Jeg glæder mig allerede til min frokost i dag, hvor jeg skal have resterne.....

Sådan gør du:


(4 personer)

250 g pasta conchiglie
350 g stegt kyllingebryst
150 g haricots verts, nippet og kogte
150 g spinatblade
1 rødløg, finthakket
8 soltørrede tomater, skåret i grove strimler
3 tsk olivenolie
1 tsk sennep
1 spsk vand
1 spsk hvid balsamico
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Steg kyllingbrysterne og lad dem køle af, så de er kolde, inden de blandes i salaten 
2) Bland dressingen af olivenolie, sennep, vand, balsamico, salt og peber
3) Kog pastaen efter anvisningerne på pakken, og skyl den herefter under koldt vand
4) Lad pastaen dryppe af, og bland nu alle de resterende ingredienser i
5) Slut af med at vende dressingen godt rundt i salaten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar