Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 10. april 2014

Omelet med champignons og revet ost

I morgen tager vi til Danmark, hvor vi skal tilbringe påsken. Derfor handler det i disse dage mest om at tømme køleskabet og ikke købe for meget ekstra. Middagene bliver derfor også relativ simple, men det betyder jo ikke, at de ikke smager dejligt. Noget så simpelt som en omelet med lidt revet ost, synes vi jo smager skønt.

I denne her omelet har jeg brugt champignoner, da vi havde en del i køleskabet, som skulle udryddes - men i en omelet kan du bruge stort set alle slags grøntsager og kød.


Det skal du bruge:


(4 personer)

8 æg
12 mellemstore champignons, skåret i skiver
50 g revet ost, emmentaler eller lignende
12 blommetomater
Olie til stegning
Havsalt
Friskkværnet peber
Groft brød

Sådan gør du:


1) Varm en pande godt op med lidt olie og rist champignonerne gyldne heri
2) Pisk imens æg og revet ost tilsat lidt salt og peber
3) Hæld æggende over de gyldne champignons, lad æggemassen sætte sig i et minutstid
4) Løft forsigtig op i siderne på æggemassen og lad de af æggene, som stadig er flydende, flyde ned og sætte sig. Bliv ved med denne øvelse til hele æggemassen er stivnet og du har en omelet
5) Fold omeletten forsigtig, server på en tallerken sammen med blommetomater og groft brød. Smag eventuel til med salt og peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar