Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 24. april 2014

Oksebøffer med feta-tomatsalat og granatæbledressing

Er nu tilbage efter en dejlig lang påsketur til Danmark, hvor den har stået på hygge og samvær med gode venner og familie, grillmad og godt vejr. Nu skal vi så til at igang med hverdagen igen, og med 2 babyer i maven i slutningen af 2. trimester kan jeg godt mærke, at det begynder at knibe gevaldigt med energien til kokkerering og madlavning i køkkenet. Prøver derfor at gøre det så enkelt og velsmagende som mulig, og heldigvis har jeg så en mand, der også er god til at lave mad, som tager tjansen, når madlavningen kræver lidt mere tid.

I går stod den således også i enkelthedens tegn. En rigtig god bøf skåret ud af en culottesteg købt i Danmark og tomat-fetasalat med granatæbledressing.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 oksebøffer
Havsalt
Friskkværnet peber
1 blok fetaost af høj kvalitet (f.eks. ko- og fåreosten fra Knuthenlund)
24 blommetomater
1 rødløg
4 spsk olivenolie
2 spsk balsamico på granatæble (f.eks. fra Oliviers & Co)

Sådan gør du:


1) Tag bøfferne ud af køleskabet 1/2 time før stegning
2) Steg bøfferne på en varm pande i lidt olivenolie. Stegetid ca. 3-4 minutter på hver side, men afhænger meget af tykkelse samt smag og behag
3) Krydr bøfferne og lad dem hvile under et stykke staniol i ca. 10 minutter inden servering
4) Skår blommetomaterne i halve og fetaosten i tern
5) Hak rødløgene fint og bland med fetaost og tomater
6) Bland dressingen af olie og balsamico samt salt og peber og bland i salaten
7) Server salaten til de gode bøffer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar