Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 2. april 2014

Friskpresset juice på passionsfrugt, appelsin, æble og lime

Jeg er nu gået ind i en periode i min graviditet, hvor jeg sover rigtig dårlig om natten. Normalt har jeg altid været morgenfrisk, men nu begynder det at knibe med at komme ud af dynerne og får lavet en ordentlig morgenmad. Men alle de gode juices, som vi sætter så stor pris på, skal vi ikke gå glip af - så morgenjuice er blevet til aftenjuice. Før jeg blev gravid, elskede jeg at gå og nippe til et glas godt vin, mens jeg lavede mad. Det er selvfølgelig en "no go" i min nuværende tilstand, men en god, frisk og sund juice er nu heller ikke at kimse af.


Til 2 store glas af denne dejlige friskpressede juice, skal du bruge:

3 passionsfrugter
2 store appelsiner
2 æbler
1 lime

Ingen kommentarer:

Send en kommentar