Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

tirsdag den 29. april 2014

Frisk grøn salat med nye grønne asparges, rød grape og fetaost

Enkelt, velsmagende og let er den gennemgående motto i køkkenet i disse dage. Det skønne varme forårsvejr gør det langt lettere at holde sig til dette motto, for når der er så varmt, som det har været i de seneste dage, så er det i virkeligheden bare en lækker salat til noget godt kød, som jeg har behov for.

Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt.


Det skal du bruge:


(4 personer)

1 rød grapefrugt, skåret i tern
1 blok god fetaost, skåret i tern
1 salathoved
1/2 pose spæde salater
1/2 agurk, skåret i tern
8 friske nye grønne asparges
2 spsk balsamico
3 spsk olivenolie
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Knæk aspargesene med løs hånd, og kog det øverste af dem i letsaltet vand i ca. 2 minutter. Køl dem herefter hurtigt af under kold vand
2) Bland grapefrugt, feta, salater, agurker og asparges i en skål
3) Bland balsamico, olivenolie, havsalt og peber til en dressing og vend i salaten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar