Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 27. april 2014

Broccolisalat med bacon og druer - perfekt tilbehør til grillmaden

Mmmmm denne her opskrift brugte jeg meget for nogle år tilbage som tilbehør til sommerens grillmad - og den holder i den grad stadigvæk. Havde helt glemt den, men da vi besluttede at grille i det fantastiske aprilvejr i går, dukkede salaten op i hukommelsen. Gensynsglæden var særdeles stor. Det er måske ikke verdens sundeste salat, men der er en masse gode ting i, og den smager simpelthen vidunderlig til en god steak.

Det skal du bruge:


(4 personer)

1 stort broccolihoved, skyllet og delt i mindre buketter
1 pakke bacon, skåret i små stykker og ristet sprødt
1 rødløg, hakket fint
2 håndfulde rosiner
ca 30 stenfri druer, skyllet og halveret
1 pose pinjekerner, ristet på en tør pande
1 dl creme fraiche, eventuel let
1 spsk mayonaisse
1 tsk dijonsennep
1 tsk akaciehonning
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Kom broccolibuketterne i en kasserolle, dæk med vand, og damp i ca. 2 minutter under låg
2) Kom straks broccolibuketterne over i en si og skyl med koldt vand
3) Bland salaten broccolibuketter, sprødt bacon, rødløg, pinjekerner og druer samme i en skål
4) Bland dressingen på creme fraiche, mayonaisse, honning, sennep, salt og peber og vend godt rundt i salaten
5) Server i en skål til et godt stykke kød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar