Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 26. marts 2014

Steak med salat på vandmelon og feta

Enkelt, lækkert, hurtigt tilberedt og perfekt til en dag med høj sol og blå himmel...Denne salat kan det hele, og serveret til en saftig, god bøf, så bliver det næsten ikke bedre.

Her på det seneste er jeg blevet ret begejstret for at bruge vandmelon i salater. Det giver en rigtig god friskhed - og sæt melonen sammen med fetaost i en salat har du en skøn kombination.

Til salatdressingen brugte jeg granatæble vinaigre og basilikumolivenolie fra Oliviers og Co.. Det giver et ekstra tvist til salaten, men du kan naturligvis også bare bruge en almindelig olie-eddikedressing.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 gode bøffer
1/2 vandmelon, skåret i tern og uden kerner
1 plade græsk fetaost, skåret i tern
Blandede spæde salater
1/2 agurk
3-4 spsk olivenolie
2-3 spsk vinaigre
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Tag bøfferne ud af køleskabet og lad dem hvile til stuetemperatur
2) Steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side, alt efter smag og ønske til, hvor rød bøffen skal være
3) Bland salat, agurk, melon og feta sammen i en salat skål
4) Bland dressing på olie, vinaigre, salt og peber og bland dressingen i salaten
5) Server den friske salat til bøfferne på portionstallerkener

Ingen kommentarer:

Send en kommentar