Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 9. marts 2014

Rogn på avocado og mandelolie

Som gravid med bækkenløsning kan jeg ikke stå op i køkkenet lige så længe, som jeg gerne ville. Kreativiteten bliver ekstra udfordret, når jeg insisterer på, at vores måltider skal være smagsfulde, lækre og sunde, men samtidig skal de nu også være relativ hurtige at tilberede, så det begrænser "stå-tiden". Fredag og lørdag har vi altid gjort ekstra ud af middagene, og det princip vil jeg også forsøge at holde fast i - selvfølgelig med en masse hjælp fra manden.

I går aftes stod den så på den lækreste forret længe - og den levede op til alle kriterierne: særdeles enkel, hurtig at tilberede, sund og super god smag. Fantastisk.


Det skal du bruge:


(4 mennesker)

4 avokadoer
1-2 glas ørredrogn eller lakserogn
4 spsk mandelolie
Saften fra 1/4 citron
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Pil skrællen af avokadoerne, tag stenen ud og del dem i 2
2) Skær hver halve avokado ud i tynde skiver
3) Anret avokadoen fint på portionstallerkener og placèr en god skefuld rogn ovenpå
4) Dryp med mandelolie - ca 1 spsk pr tallerken samt citronsaft, og slut af med at krydre med lidt havsalt og friskkværnet peber (pas på med salten, da rognen i sig selv er salt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar