Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 19. marts 2014

Krydret hvidkål og kylling med indisk "touch"

En skøn og godt krydret ret med et indisk touch. Retten er perfekt til dig, som gerne vil minimere kulhydratindtaget, da risene er erstattet med kål. Dog må du så sortere nan og mangochutney fra. Ellers er Nanbrødet og mangochutneyen prikken over "i'et", og efter min mening dèt, som fuldkommer retten.

Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt.

Har du god tid, så kan det anbefales at lave dine Nanbrød selv. Min opskrift på Nan finder du her.

Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingfileter, skåret i aflange stykker
1 hvidkålshoved, skåret i tynde strimler
4 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 rød chili, finthakket
3-4 spsk karry
3-4 spsk spidskommen
5 dl hønsebouillon, mild
1 håndfuld frisk mynte, grofthakket
1 håndfuld frisk koriander, grofthakket
4 Nan-brød
Mangochutney

Sådan gør du:


1) Varm olien op i tykbundet gryde eller en stor sautèrpande
2) Tilsæt krydderierne og vend godt rundt, inden du tilsætter killyngestykkerne. Steg killyngestykkerne i nogle minutter - de skal være gyldne på alle sider
3) Tag nu killyngestykkerne op og kom lidt mere olie i panden. Tilsæt nu hvidkålen og vend den godt i olien og resterne af krydderierne. Kom herefter hønsebouillonen i. 
4) Kog op og tilsæt killyngestykkerne. Lad simre i 5-8 minutter
5) Varm Nanbrødene i ovnen
6) Portionsanret kyllinge-hvidkålsretten med Nanbrød og mangochutney. Pynt med krydderurterne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar