Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 13. marts 2014

Grønkål med nødder og æbler til ovnbagte kyllingelår

Wauw en overraskende lækker salat. Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt. Et perfekt match til et par lækre kyllinglår.

I stedet for at blende grønkålen, kan du vælge at hakke den fint. Men den skal virkelig hakkes fint og du må have en velslebet kniv, da grønkålen ellers er helt umulig at tykke, og så går glæden lidt af fornøjelsen.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 store kyllingelår
Havsalt
Friskkværnet peber
300 g grønkål
200 g madæbler
100 g hasselnødder
40 g rosiner
1 spsk æblecidereddike
1 dl friskpresset appelsinsaft
1/2 spsk akaciehonning
1 1/2 dl piskefløde

Sådan gør du:


1) Varm ovnen op til 180 grader
2) Krydr kyllinglårrene med salt og peber, og kom dem i et smurt ovnfast fad. Bag kyllingvelårerne i ovnen i ca. 40 minutter - og lad dem efterfølgende hvile i 10 minutter
3) Skyl og afdryp grønkålen grundigt, og skær herefter stokken fra
4) Blend grønkål sammen med hasselnødderne i en foodprocessor
5) Skær æblerne i små tern og bland dem i salaten sammen med rosinerne
6) Bland dressingen af æblecidereddike, appelsinsaft, honning
7) Pisk fløde luftig og vend den i dressingen
8) Vend dressingen i grønkålsalaten og servèr salaten sammen med kyllinglårene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar