Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 15. marts 2014

Friskpresset juice på ananas, æble, mynte og ingefær

Den dejligste friskpressede morgenjuice fyldt med c-vitaminer, betakaroten, folat, kalium, kalsium og magnesium - og en masse andre gode ting for kroppen. 

Til 2 glas skal du bruge:

2 æbler
10 mellemstore mynteblade
1 1/2 cm frisk ingefær
1/2 ananas

Juicen smager best og mest frisk afkølet, så supplèr eventuel med et par isterninger eller sæt juicen i fryseren i 15 minutters tid.

1 kommentar:

 1. Hej Christina

  Den lyder rigtig lækker den juice.
  Jeg har lige bestilt denne saftpresser http://madmaskiner.dk/philips-hr1871-saftpresser/
  kender du den og har nogen erfaringer med den?
  Det første jeg vil gøre når den kommer er at, lave din juice. Kan næsten ikke vente:)

  Mvh Josefine

  SvarSlet