Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 20. marts 2014

Friskpresset juice: Grøn mineralbombe på frugt og grøntsager

En grøn lille frækkert af en friskpresset juice på et miks af grøntsager og frugt. En mineralbombe af en anden verden, som er en kærkommen ven til dig, der f.eks. træner meget.

Nu træner jeg ikke så meget i min tilstand pt. - nøjes med at svømme, men juicen har også de gode A og C vitaminter samt folat, som er vigtige for mig, og så er den rig på jern, som jo mange kvinder - og især gravide - er i underskud af.

Til 2 store glas skal du bruge:


2 æbler
2 tykke skiver frisk ananas
1/2 agurk
1 stilk selleri
1 1/2 limefrugt
2 kiwifrugter
2 broccolibuketter

Især når der er grøntsager i min juice, må jeg ha den helt kold. Derfor stiller jeg den gerne i fryseren i 20 minutter, før jeg drikker den - alternativ tilsætter jeg 4-5 isterninger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar