Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 19. marts 2014

Friskpresset, iskold tomatjuice med æbler, gulerødder og citron

En forfriskende juice med de vigtige antioxidanter, masser af gode vitaminer og mineraler, som er med til at styrke immunforsvaret - bl.a. vitamin A, C og E.

Til 2 store glas af juicen skal du bruge:

2 tomater
3 æbler
3 gulerødder
1/2 citron

Denne juice synes jeg er vigtig at servere meget afkølet, da den ellers - i forhold til min smag - får en lidt for tung sødme. Du kan eventuel også tilsætte lidt mere citron.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar