Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 22. marts 2014

Dagens friskpressede juice på appelsin, citron, grape, gulerod, rød peber og mynte

Dagens sunde indslag blev en herlig friskpresset juice sidst på eftermiddagen. Vi var tidligt oppe at svømme, og har været lidt tunge i det siden. Juicen var en ren energibombe, så nu er vi klar til at begynde og lave en velfortjent, lækker lørdagsmiddag.

Til 2 store glas juice skal du bruge:

2 appelsiner
1 citron
1/2 rød peberfrugt
1/2 grapefrugt
2 gulerødder
1 stor håndfuld frisk mynte

Servèr juice iskoldt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar