Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

tirsdag den 11. marts 2014

Aubergine-tomattårn i youghurt-tahincreme til krydret kyllingfilet

Den enkle og hurtige, men lækre og smagfulde linie fortsætter i husets madlavning. Jeg elsker middelhavsmad, og tilbehøret til aftenens kyllingfileter er også inspireret herfra med den auberginer og tahin-yoghurt creme.

Tahin er en arabisk sesampasta, som du efterhånden kan få i de fleste supermarkeder, alternativ kan du købe det i mange naturforretninger.

Yoghurt-tahincremen er rigtig dejlig, og er en god følgesvend til f.eks kylling eller lam.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingfileter
Havsalt
Friskkværnet peber
Cayennepeber
2 auberginer, skåret i skiver
4 store tomater, skåret i skiver
Bladpersille, grofthakket
2 dl yoghurt naturel
3 spsk tahin
1 fed hvidløg, presset
1 tsk friskpresset citronsaft
Godt med olivenolie

Sådan gør du:


1) Varm ovnen op til 200 grader
2) Pensl kyllingfileterne i olie og krydr med salt, peber og lidt cayennepeber for at give bid
3) Kom kyllingfileterne op i et smurt ovnfast fad og steg i ovnen i ca. 40 minutter (alt efter størrelse og tykkelse)
4)  Skyld auberginerne og skær dem i skiver. Vend dem i olie og steg dem i olie på en middelstærk varme til de er brune og møre - ca. 2 1/2 minut på hver side. Krydr med salt og peber
5) Skær tomaterne i skiver og grovhak den bredbladet persille
6) Bland dressingen af yoghurt, tahin, hvidløg, citron, salt og peber
7) Anret kyllingen ved siden af et tårn af skiftevis aubergine, tomat og creme. Slut af med at drysse persillen ud over tallerkenen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar