Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 12. februar 2014

Tandoorikylling med mynteyoghurt og ris

Vi elsker indisk mad her i huset, men ofte synes jeg, at indisk mad kan være en længere affære at tilberede. Det er heldigvis ikke tilfældet med tandoorikyllingen her, som er ideelt til en lækker middag i en travl hverdag. Enklere kan det næsten ikke blive......

Du skal godt nok tilberede kyllingefileterne, så de når at kunne få et par timer på køl i marinaden - til gengæld tager det kun 10 minutter at dem, og de smager helt fantastisk.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingefileter
7 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 tsk knust spidskommen
1 tsk knuste fennikelfrø
1 tsk stødt ingefær
3 tsk tandoori masala
1 tsk cayennepeber
1 spsk æblecidereddike
2 tsk akaciehonning
1 stor håndfuld frisk mynte, finthakket
Havsalt
Friskkværnet peber
Ris

Sådan gør du:


1) Bland 3 dl græske yoghurt med hvidløg, spidskommen, fennikelfrø, ingefær, masala, cayennepeber, salt og peber samt akaciehonning og æblecidereddike
2) Vend kyllingefileterne godt i yoghurtmarinaden. Lad kyllingefileterne stå og trække i marinaden i et par timer på køl
3) Varm ovnen op til 180 grader og steg kyllingerne i et ildfast fad i ca. 50 minutter. De må gerne få en lidt branket overflade
4) Servèr tandoorikyllingen til ris sammen med græsk yoghurt rørt op med friskhakket mynte, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar