Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 15. februar 2014

Friskpresset juice på granatæble, mandarin, mango, æble og appelsin

En bedre start på weekenden findes næppe: hjemmebagte boller, blødkogte æg, en varm kop te og så denne her vidunderlige friskpresset juice. Det hele blev indtaget med afstressende meditionsmusik, ild i pejsen og tændte stearinlys, mens sneen væltede ned udenfor. Morgenen blev afsluttet med meditation, så nu er jeg fyldt med energi til at indtage weekenden (selv jeg med tvillinger i maven godt ved, at det opbyggede energidepot er en kortvarig fornøjelse og at jeg om to timer kan sove, hvor som helst :-).


Til den skønne juice skal du bruge:

1 granatæble
1 appelsin,
3 mandariner
1 mango
2 æbler.

Her skulle være til 2 store glas. Kør det hele igennem den juicemaskine og tilføj eventuel nogle isterninger, så du kan nyde juice kølig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar