Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 5. februar 2014

Citron- og honningmarineret kyllingefilet på vilde ris

Syrlighed fra friske citroner og sødme fra honning - en skøn kombination, som er rygraden i denne enkle, sund og velsmagende ret, som egner sig rigtig godt til en travl og hektisk hverdag.

Ser man bort fra risenes kogetid, tager retten ikke meget længere end 20 minutter at tilberede. Samtidig er det en billig ret, da den kræver få råvarer.Det skal du bruge:


(4 personer)

4 kyllingefileter
2 citroner
4-5 spsk akaciehonning
4 spsk madolie
Havsalt
Friskkværnet peber
Vilde ris

Sådan gør du:


1) Riv skallerne på de to citroner på et groft rivejern
2) Pres saften fra den ene citron og bland saften med honning, olie, salt og peber til en marinade
3) Vend kyllingefileterne i citron/honning marinaden, og steg dem på en varm grillpande
4) Kog risen efter anvisningerne på pakken
5) Servèr kyllingen på risen og top med den friskrevet citronskal

1 kommentar:

 1. Hei!

  Har du lyst å bli medlem av Matbloggsentralen?

  Matbloggsentralen drives av Ina (som også står bak bloggen Kjøkkentjeneste) og Ina (som også står bak bloggen Mat på Bordet) og har som mål å samle alle skandinaviske matbloggere. Vi har for tiden over 600 matbloggere tilkyttet siden. Vi kjører konkurranser for våre medlemmer der det er mulig å vinne fine premier, publiserer ukemenyer fra medlemmene, profilerer matbloggerne, arrangerer treff, kurs og workshops, og masse, masse annet.

  Send oss en epost om du ønsker å bli medlem eller meld deg inn via bloggen.

  Håper å høre fra deg!

  hilsen
  ina & ina

  matbloggsentralen.no

  SvarSlet