Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 5. januar 2014

Kylling på sprød romaine med spicy orange touch

Så nåede vi hjem til Nesbru efter 2 ugers juleferie i Danmark. Masser af hyggelige stunder og godt selskab samt et væld af god mad. Nu melder hverdagen sig igen, og det er tid til at genindføre de sundere madvaner igen.

Denne her salat er et supergodt magert alternativ til den den noget federe Cæsar salat - og jeg synes egentlig at den smager lige så godt. Jeg elsker den sprøde romainesalat - og den spicy dressing går perfekt til salaten. Lav eventuel dobbeltportion, og så har du til madpakken dagen efter.

Det skal du bruge:


(4 personer)

200 g kyllingebryst
Havsalt
Friskkværnet peber
1 helt hoved romainesalat
4 blommetomater
50 g græskarkerner
50 g valnødderkerner
3 fed hvidløg
50 g græsk youghurt 2%
2 spsk friskpresset appelsinsaft
1 tsk dijonsennep
2 tsk worchestershire sauce
Lidt tabasco
Revet frisk parmasanost i flager
1 spsk revet usprøjtet appelsinskal

Sådan gør du:


1) Krydr kyllingefileterne med salt og peber og grill dem på en varm grillpande
2) Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Fordel den på fire tallerkener
3) Skyl tomaterne, skær dem i både og fordel oven på salaten
4) Skær de færdiggrillede kyllingefileter i skiver og fordel på salaten i de fire tallerkener
5) Rist græskarkerner og valnøddekerner med 1 fed presset hvidløg på en varm, tør pande, og drys dem  herefter oven på kyllingesalaten
6) Rør youghurt, appelsinsaft, tabasco, worchestershire, tabasco, 2 fed hvidløg, sennep, salt og peber sammen til en dressing
7) Placèr en skefuld dressing midt på hver salat anretning, top med lidt revet appelsinskal
8) Slut af med at drys med lidt revet parmasanflager revet med en kartoffelskræller




Ingen kommentarer:

Send en kommentar