Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

tirsdag den 17. december 2013

Hjemmelavet tomatsauce på rødløg, rosmarin og basilikum

Her i slutspurten op mod julen, hvor fokus er på julebag, skal aftensmaden ikke være alt for kompliceret og tidskrævende.

Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at  få tryllet frem. Saucen er hurtig og let at lave. Servèr den sammen med pasta og lyst kød som f.eks. kylling eller svinemørbrad. Husk at købe en god hel og frisk parmasanost og top saucen med en ordenlig drys fintrevet parmasan.

Det skal du bruge:


(4 personer)

12 modne røde modne tomater, skåret i kvarte
1-2 tsk koncentreret tomatpurè
2 rødløg, grovhakket
2 hvidløgsfed, grovhakket
10 friske rosmarinblade, finthakket
10 friske basilikumblade, grovhakket
1/2 tsk cayennepeber
3-4 spsk god olivenolie
Havsalt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blendt med en stavblender. Blend til du får en nogenlunde lind masse
2) Kom den saucen op i en pande og kog den igennem i 2-3 minutter
3) Smag til med salt og peber
4) Servèr til pasta og kylling, svinemørbrad eller andet lyst kød - og top med et godt drys fintrevet frisk parmasanost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar