Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 12. april 2013

Klassisk pariserbøf

På trods af navnet er der ikke noget, som tyder på, at Pariserbøffen stammer fra Paris. De fleste vil dog nok også betragte Pariserbøffen, som en traditionel dansk ret.

Her på matriklen vækker den begejstring, hver gang den bliver serveret. Og så gør det jo så heller ikke noget, at retten er forholdsvis billig og er enkel at tilberede, og derfor synes jeg også, at den passer sig godt ind i en travl hverdag.


Det skal du bruge:


(4 personer)

4 toastbrød (gerne grove)
800 g hakket oksekød
4 pasteuriseret æggeblommer (alm. æggeblommer i Norge)
4 spsk små kapers
6-8 skiver hakket rødbeder
1-2 gule løg, hakket
Fintrevet frisk peberrod
Smør
Salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du:


1) Hak rødbeder og løg, og riv det friske peberrod fint på et råkostjern
2) Form det hakkede oksekød til bøffer, og steg dem i smør på en varm pande i ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
3) Smelt noget smør på en varm pande og lad det bruse af. Rist herefter toastbrødene gyldne på hver side
4) Anret bøfferne ovenpå toastbrødene, top med kapers, rødbeder og løg, og slut herefter af med en æggeblomme på toppen samt drys med peberrod.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar