Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 27. april 2013

Dagens foto og ord - Nesbru 27/4-2013

Sikke en fantastisk herlig lørdag morgen at stå op til. Fuld sol, skyfri blå himmel og 14 grader, så bliver det jo næsten ikke bedre. Mon ikke også, at der bliver en trafik af en anden verden nede på vandet? Kan ikke forestille mig andet end at dette er dagen, hvor mange for alvor tager bådene i brug. Her står den på terassearbejde og en tur på lossepladsen med haveaffald - og så skal der naturligvis laves lækkert lørdagsmad. Manden har bestilt jomfruhummersuppe, hvilket jo ikke er den værste lørdagsret i verden.

I går blev der ikke lavet mad her i huset. Jeg kan godt mærke, at jeg er  noget flad om fredagen, efter at jeg er begyndt at arbejde, og mad er ikke lidt der her, står først på prioriteringslisten. I stedet valgte vi at tage ud og spise. Vi tog på Big Horn i Sandvika og fik en god bøf. Bøffen var helt fantastisk, mens tilbehøret absolut ikke var noget at skrive hjem om. Godt mætte tog vi hjem, delte en flaske rødvin og så var vi egentlig sengeklar.

I går var også dagen, hvor jeg tog en ny mobiltelefon i brug. Fra i mange år at have brugt Iphone, skal jeg nu til at vænne mig til en Samsung Galaxy - og det er altså lidt af en udfordring. Jeg tror nu nok, at jeg skal blive rigtig glad for den, for allerede nu synes jeg, at det virker til, at den kan lidt mere end Iphonen. Den føles også bedre i hånden, men til gengæld er den også noget større, hvilket jeg også lige skal vænne mig til.

Men slut for at blogge i denne omgang - jeg må ud og nyde vejret. En dejlig llørdag ønskes alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar