Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 25. april 2013

Dagens foto og ord - Nesbru 25/4-2013

Vi er for alvor gået ind i de lyse tider. Dagens billeder er taget kl. 5.00 i til morgen, hvor jeg var oppe for at køre min mand til Flytoget. Det er ikke meget, vi får set til hinanden i denne uge - først var han afsted på 2 dages bestyrelses- og strategimøde, og i dag er han i Bergen. Heldigvis har jeg rigeligt at kaste mig over også med mit nye arbejde.

Som skrevet var vi oppe kl. 05.00 i morgen, og hvor er det egentlig skønt at komme så tidligt op. Plus 3 grader, helt vindstille og ikke en lyd høres. Nogen her i Norge har det nok lidt mere hårdt på dette tidspunkt af dagen - sådan så det i alle tilfælde du, da vi kørte mod Sandvika og på vejen så adskillige Russere på vej hjem fra nattens udskejelser.

Dagen her starter med et morgenmadsmøde hos hos firmaet Sariba i Lysaker, hvorefter turen går ind på kontoret.

En rigtig dejlig solskinsdag ønskes alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar