Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 22. april 2013

Dagens foto og ord - Nesbru 22/4-2013

En skøn mandag morgen - omend lidt kold med minus 2 graders frost. Nu hvor roserne er klippet ned, ved jeg, at jeg i den kommende periode får dårlige nerver hver evige eneste nat over, om det skulle blive hårde frostgrader. Det er jo ikke alt for stabilt vejret heroppe, men minus 2 grader burde roserne kunne holde til, når de også står tæt ind til væggen.

Glæder mig til at tage hul på en ny uge, og glæder mig over, at al sne nu er forsvundet, så det nu er muligt at gå en tur. Det er ambitionen at gøre det hver dag, når vi kommer hjem - og måske efter nogle uger begynde at småløbe.

Rigtig god mandag til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar