Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

torsdag den 11. april 2013

Dagens foto og ord - Nesbru 11/4-2013

Morgenstund har guld i mund. En umiddelbart lidt trist grå morgen her i Nesbru med 1,6 graders frost, men så hjælper det jo, at vi er kommet tidligt op, og har haft tid til at nyde et morgenmad med æg, smoothie og tændte stearinlys.

Efter at jeg er begyndt at arbejde, har jeg holdt disciplinen med at komme tidligt i seng, og det betaler sig, så man vågner til en frisk til at gribe dagen.

Det er en perfekt start på en dag, som jeg glæder mig til - en dag med fordybelse i HR strategirollen foran PC'en.

Nu står den formentlig på kø ind til Oslo, så mon ikke vi skal omkring 7eleven efter en god kop kaffe, som vi kan hygge os med på vej ind itl byen.

Rigtig god dag til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar