Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 12. april 2013

Dagens billede og ord - Nesbru 12/9-2013

Er ikke helt tilfreds med denne morgen, da det er minus 1 grad og har sneet hele natten. Vi skriver altså 12. april, så nu må det altså være nok med al den sne. Til gengæld er det fredag, og det bliver dejligt med en weekend til at lade batterierne lidt op med. Så er det heller ikke så ringe endda, at jeg på søndag tager til Berlin med mine nye kollegaer fra HR Norge,og mandag lover de 21 grader der. Mon ikke der skal lidt sommertøj i kufferten også ?

Med disse ord fra morgenstunden af ønskes alle en rigtig dejlig weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar