Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 17. april 2013

Berlin - Dag 3, april 2013

Det har været endnu en spændende dag i Berlin. Igen stod den på en spændende og debatrig faglig formidddag, hvorefter turen gik mod Trabant-safari. Trabanter er forbundt at køre rundt i Berlini pga. deres forurening, men selskabet, hvor vi bookede vores ture, har fået lov at køre rundt. Det blev en vældig speciel tur. Vi skulle selv kører trabanterne rundt i Berlin med 3 i hver bil. At køre rundt langs muren og i det gamle Østberling i denne bil, var en uforgelmmelig oplevelse. Jeg forstår dog godt, hvorfor de er forbundt nu - efter turen stod den på en heftig hovedpine forårsaget af en temmelig kraftig benzinos indånding i et par timer. Men køredygtige var de... og mærkeligt at tænke på, at for blot knap 25 år siden, var det en luksusbil i DDR, hvor der var 12 års ventetid på!. En fantastisk dag blev afsluttet på italiensk restaurant med super god mad og vin. En mere uddybende beskrivelse af oplevelserne fra dagen kommer til weekenden, indtil da må billederne tale deres sprog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Ingen kommentarer:

Send en kommentar