Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 10. marts 2013

Min weekend i billeder (uge 10)

En skøn weekend med masser af hygge og afslapning er ved at være slut. Efter at jeg har fået min nye linse til min kamera, er jeg blevet fuldstændig manisk med at tage billeder af alt. Det er ikke altid, at de bliver lige vellykkede, men jeg øver, og det vigtigste for mig er egentlig også bare at bruge billederne til at fortælle en historie. Der er også blevet knipset løs i weekenden og her har jeg samlet lidt indtryk fra min weekend i billeder.


Morgenkaffe i Oslo Centrum kl. 08.00 fredag


Afslapning med en god bog lørdag eftermiddag

Mmmm lidt proviant må der til under madlavningen lørdag

Hygge med strikketøjet lørdagaften

Så er der klar til storhygge lørdag aften

Skøn start på søndagen med friskpresset appelsinjuice

Ingen kommentarer:

Send en kommentar