Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

søndag den 10. marts 2013

Madplan uge 11 - inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tips

Det er søndag, og det har været en skøn weekend med fantastisk mad. Jeg tror, at næste weekends overskrift for forslag til weekendmenu, bliver "verdens bedste" - eller i alle tilfælde "min verdens bedste". I denne weekend har vi lavet to retter efter opskrifter, som er de bedste, jeg har prøvet. Fredag fik vi den lækreste kylling med råstegte kartofler efter en af Jamie Olivers opskrifter, og lørdag var en af hans opskrifter igen i spil til den skønneste lammecurry. Hatten af for Jamie Oliver og hans evne til at få den bedste smag frem i maden. I kan derfor godt glæde jer til næste weekends middagsplan!!

Med til søndagen hører planlægningen af den kommende uges indkøb og madplan. Forslag til mandagens middagsmad kan du allerede nu finde på bloggen, og klikker du på retten nedenfor i ugemenuen, bliver du linket direkte over til opskriften. Opskrifterne til resten af ugens middagsretter, bliver publiceret løbende på bloggen og senest dagen før, de står i ugemenuen. Ugemenuen nedenfor bliver ligeledes løbende opdateret, så du - efterhånden som opskrifterne publiceres - kan klikke på retten i menuen, og blive linket over til opskriften.

Rigtig god uge til jer alle - og god fornøjelse med madlavningen.

Ugens madplan:


Indkøbsliste:


(baseret på ovenstående opskrifter til 4 personer)

Kød & fisk
4 svinekoteletter
4 kyllingefileter
500 g hakket oksekød (norsk: kjøttdeig)
4 torskefileter eller skrei
Frugt & Grønt
1 stor potte frisk basilikum
1 stor potte frisk kruspersille
1 stor potte purløg
1 stor potte frisk koriander
Frisk ingefær
1 stor pose friske grønne bønner
2 hvidløg
1 rødløg
24 cherrytomater
2 gule peberfrugter
6 forårsløg
1 vandmelon
1 pose feldsalat
1 stor pose økologiske gulerødder
2 friske røde chilier
1 citron
1 limefrugt
Køl & fersk
2 pakker frisk pasta
1 dåse ansjoser
1 bakke æg
Mejeri
150 g god fetaost
Kolonial
1 pose pinjekerner
1 glas kapers
1 pakke perlerug
Basis
God koldpresset olivenolie
Rapsolie
Sesamolie
Hvid balsamico
Æblecidereddike
Soyasauce
Dijonsennep
Sukker
Havsalt
Friskkværnet peberIngen kommentarer:

Send en kommentar