Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 9. marts 2013

Anmeldelse: "Easter Lakrids" by Johan Bülow


Da min søster for godt 1½ år siden fik konstateret glutenallergi, tog det noget tid, før vi havde en pejling af, hvad hun kunne tåle, og hvad hun ikke kunne tåle. Hun har en temmelig sød tand, og det slog hårdt at finde ud af, at der er gluten i meget slik. Vi fandt så ud af, at der ikke var gluten (eller andre tilsætningsstoffer for den sags skyld) i Bülows lakridser. Siden vi smagte dem første gang, er det nu gået hen og blevet en smådyr afhængighed. Vores favorit er "A"''eren, og indtil videre er der ingen, som har kunnet overgå den.

Vi var nu også svært begejstret for nytårslakridsen, så forventningerne var høje, da jeg i går købte et glas med påskelakridsen "Easter Lakrids". Påskelakridsen består af crispy chokolade, som er overtrukket med lakrids. Da jeg smagte den første, må jeg indrømme, at jeg blev lidt skuffet. Det var absolut ikke lige den smag, som jeg havde forventet, og den var lidt for skarp i forhold til min smag. Smagen smagte lidt hen af en blanding mellem lakrids fudge fra Anton Berg og After Aid, og var samtidig crispy. Ved nummer to jeg kom i munden, var jeg stadig ikke overbevist, men ved nummer 3 var jeg "hooked" også på påskelakridsen. Jeg tror, at jeg bare lige skulle komme mig over, at smagen var helt uventet og overraskende.

Min konklusion er, at også denne lakrids fra Bülows er i en særklasse for sig, og varmt kan anbefales alle lakridsfans. Det er en eksklusiv lakrids, men den smager også af høj kvalitet, og set i det lys, synes jeg egentlig, at prisen er i orden. Bülows lakridser kan efterhånden fås overalt - hvis man er storforbruger, kan det dog godt betale sig at købe dem over nettet, hvor et lille glas "Easter Lakrids"  koster 64 kr på e-deli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar