Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

lørdag den 9. marts 2013

9/3-2013 - Dagens billede og ord, Nesbru, Norge

Hmmm så skete det igen, - man når næsten lige at sige forår, før det igen begynder at sne. Da vi stod op her til morgen, væltede det ned med sne, og det gør det stadigvæk. Desværre har vi også minus 4 grader, så det bliver liggende. Nu var al is og sne ellers begyndt at smelte for alvor.

Jeg glæder mig på de mange skientusiasters vegne, som sikkert sætter pris på at vinteren og skivejret trækker ud og varer ved et godt stykke tid endnu. Men jeg er ikke skientusiast, og jeg har først lyst til at se sne igen til november. Det er som om, at vejret lige synes, at det skal spille en et pus, hvert år på denne måde, men forhåbentlig det holder sig til begrænsede mængder sne denne her gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar