Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 8. marts 2013

8/3-2013 - Dagens foto og ord, Nesbru, Norge

Sikke en flot fredag her i Nesbru. Kl. er nu 14.30 og der er lige præcis 0 grader uden for. Det har været en kold nat, og da vi stod op var der minus 10 grader. Til gengæld er vejret så smukt, så smukt, som det jo oftest er, når der har været så koldt om natten.

Lige om lidt skal jeg hente min mand, og så står den på indkøb og fredagshygge. Mon ikke det bliver endnu en skøn fredag aften.?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar