Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 6. marts 2013

6/3-2013 - Dagens foto og ord, Nesbru, Norge


Nu må det sne gerne snart smelte, så man kan komme ud og gå nogle ture i det skønne vejr. Med mine erfaringer med at komme til skade, tør jeg simpelthen ikke bevæge mig ud endnu. Det har været en af de hårde morgener, hvor Niels skulle op kl. 04.00 - og i dag må jeg nok indrømme, at der ikke var nogen særlig god husmor over mig. Jeg tillod mig nemlig at sove videre. Kl. 04.00 var lige lidt mere, end jeg kunne overskue. Heldigvis kan manden også finde ud af at stryge en skjorte....


Selv om jeg ikke kom op kl. 04, kom jeg alligevel op i en fornuftig tid, og nød en dejlig, stille og rolig morgen med morgenmad, friskpresset juice, avisen, levende lys og afslappende jazz i højtalerne. Jeg elsker disse morgener og den ro, som hersker, inden dagens program venter.

Her i Nesbru kæmper solen for at trænge igennem disen, men lyset er skarpt og med 3 plus grader, inviterer altanen til, at dagens kaffepauser indtages der. Forårsfornemmelserne holder stadig - nu mangler bare, at frosten helt skal forsvinde, så jeg begynder at kunne plante forårsblomsterne ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar