Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

mandag den 4. marts 2013

4/3-2013 - Dagens foto og ord, Nesbru, NorgeSå blev det igen mandag, og vækkeuret ringede tidligt. Lave morgenmad/frokost, stryke skjorte til mannen min (jeg er en flink hustru...) og igang med å jobbe på bloggen min. Det herlige ved å komme tidlig opp er, at himlen er så fin på morgenen her i Nesbru, som billedet også viser. Vi er dog ikke helt sluppet av med frostgraderne, og temperaturen viste minus 3 her på morgenen - heldigvis går det den rett veien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar