Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

fredag den 15. marts 2013

15/3-2013 - Dagens foto og ord fra Nesbru

Hvad skal man snart mene ? Det vælter ned med sne her i Nesbru, og der er ikke udsigt til, at det stopper med det samme. Nu er det vidst ikke 2 skridt frem og 1 tilbage - men 2 skridt frem og 2 tilbage. Har på fornemmelsen, at vi i løbet af de kommende dage, ender med at være status quo i forhold til, hvad der falder af ny sted overfor det som er smeltet. Hertil kommer minus 15 grader i nat, brrrrrr.....Eneste upside ved sneen er, at der typisk følger højere temperaturer med, som følge af, at sneen isolerer. Det må komme an på en prøve i nat !!

Ser man bort fra vejret, så er der nu sket flere gode ting her i dag. Først og fremmest har jeg fået min drømmejob, og har været inde og signere kontrakt i dag. Jeg skal starte lige efter påske, og glæder mig fantastisk. Det bliver så lidt spændende at se, hvilket aktivitetsniveau, som jeg kan holde her på bloggen.
Den anden gode ting er, at min mand i morges hentede vores nye bil. Glæder mig til at skulle ud og køre i den her i eftermiddag. For det tredje er det fredag og dermed weekend - så selv om vejret er lidt trals, som man siger på jydsk, så sker der en masse andre dejlige ting lige nu, som sagtens kan opveje det.

Rigtig god weekend til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar