Velkommen til mit Inspirationskid


Ambitionen med denne blog er, at give inspiration til at nyde livet, sætte lidt kulør på både hverdag og weekend med lækre opskrifter, vinforslag og masser af gode tips. Jeg blogger om alt inden for forkælelse og livsnydelse. I juni 2015 blev jeg velsignet med tvillinger - livet har taget en 360 graders drejning, og bloggen handler derfor også nu om livsnydelse for både voksne og børn. Ud over mad og vin, blogger jeg også om rejser, velvære, litteratur, kunst, restauranter, musik, hoteller samt blogger om alle de livsglæder, som optager mig i nuet.
Jeg elsker at tage billeder og skrive, så ud over at følge mig her på bloggen, kan du også følge mig på Twitter her https://twitter.com/ChristinaHoyer og Instagram på http://instagram.com/christinahoyerglahn#

onsdag den 13. marts 2013

13/3-2013 - Dagens billede og ord, Nesbru, Norge

Godmorgen til alle - og sikke en herlig morgen. Min mand har et møde her kl. 10 i Sandvika, så han har arbejdet hjemme indtil nu, mens jeg har siddet overfor og hygget med bloggen. Jeg synes, det er så hyggeligt, når han arbejder hjemmefra om morgenen, da det giver sådan en dejlig ro. Vi stod tidlig op, og har derfor også haft godt tid til morgenmad. En bedre start på dagen fås næsten ikke.

Udenfor har det sneet i nat. Det er næsten som om vejret arbejder ud fra et princip om 2 skridt frem og 1 tilbage. Der smelter en masse sne om dagen, men så om natten kommer der lige en gang sne og hård frost igen, og der er stadig masser af sne tilbage at smelte.


Kl. er nu 09.50, og der er 1 grad udenfor, men også let blæsende. Det er meget sjældent, at det blæser her i Nesbru, og det føltes heller ikke sådan, da jeg var ude efter post. Men det kan ses på vandet, at der er noget vind. Det eneste jeg snart håber på vejrmæssigt, er en masse sol og plusgrader, så den sne kan se at smelte, og foråret for alvor kan begynde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar